مصوبه هیات رییسه دانشگاه مبنی بر انتقال بیمارستان علوی به شهرک دانش و سلامت

ریاست بیمارستان علوی اظهار داشت : بیمارستان علوی به عنوان تنها مرکز جامع جراحی عروق در دانشگاه علوم پزشکی مشهد با تمام توان و قوت به کار خود ادامه خواهد داد.

دکتر محمد هادی سعید مدقق در مصاحبه ای با روابط عمومی این بیمارستان تصریح داشت : بر اساس مصوبه جلسه مورخ ١٣٩٧/۵/٢۵ هیات رییسه محترم دانشگاه علوم پزشکی مشهد،  دانشگاه مصم بر حفظ و تقویت بیمارستان علوی به عنوان تنها مرکز جراحی عروق در دانشگاه میباشد و در این رابطه ریاست محترم دانشگاه جناب آقای دکتر دارابی دستورات مبسوطی را برای رفع مشکلات موجود بیمارستان صادر فرموده‌اند. لذا بیمارستان با تمام قوت به کار خود ادامه داده و با حمایت و هماهنگی معاونت‌های مرتبط و دانشکده پزشکی بستر  مناسب را جهت گسترش و ارتقاء خدمات آموزشی و درمانی با هدف  پوشش صد در صدی بیماران نیازمند خدمات در سطح دانشگاه فراهم خواهد آورد.
استاد دانشگاه علوم پزشکی دکترسعید مدقق، با اشاره به محدودیت ها و مشکلات فضای فیزیکی حال حاضر بیمارستان خاطر نشان کرد، مقرر گردیده ساختمان نیمه ساز بیمارستان امداد و نجات جنوب به مساحت 18هزار مترمربع واقع در شهرک دانش و سلامت به عنوان بیمارستان جراحی عروق و تروما با محوریت خدمات جراحی عروق پس از تکمیل مراحل ساخت و  تجهیز در اختیار بیمارستان علوی قرار گیرد.این بیمارستان طبق پیگیری‌های جناب اقای دکتر بحرینی معاون محترم توسعه مدیریت و منابع دانشگاه و تفاهم به عمل آمده با نهادهای تامین کننده اعتبارات مالی و تجهیزاتی آن و بر اساس جدول زمان بندی امید میرود تا نیمه اول سال 1399 به بهره برداری  برسد.