افتتاح بخش های جدید درمانی بیمارستان علوی

هم زمان با میلاد حضرت مهدی (عج) و حضور معاون کل محترم وزارت بهداشت دکتر حریرچی، جناب آقای خوش نیت، سرپرست فرمانداری مشهد، جناب آقای دکتر دارابی ریاست محترم دانشگاه علوم پزشکی مشهد و جمعی از خییرین گرامی، بخش های جدید بیمارستان علوی افتتاح شد.

یک شنبه اول ادریبهشت ماه 1398 هتل دُر نجف شاهد مراسم افتتاح بخش های جدید درمانی بیمارستان علوی بود.

این مراسم ابتدا با تلاوت آیاتی چند از کلام الله مجید و نواختن سرود جمهوری اسلامی ایران آغاز شد، سپس دکتر مدقق ریاست بیمارستان فوق تخصصی جراحی عروق با عرض تبریک به مناسبت فرا رسیدن عید شعبان و خیر مقدم به حضار، اعلام داشت: افتتاح بخش آنژیوگرافی و آنژیوپلاستی عروقی محیطی یکی از ضرورتهای بیمارستان تخصصی جراحی عروق علوی بوده است که تجهیزات بخش مزبور به همت خیرین و با هزینه ۲۰ میلیارد ریال تهیه شد.

وی همچنین اظهار داشت: بخش ICU-B نیز شامل 8 تخت و بخش تختهای ممتاز هم  با هزینه ای بالغ بر ۱۵ میلیارد ریال که متشکل از ۳۰ تخت است احداث شد.

در این مراسم دکتر ایرج حریرچی قائم مقام وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و دکتر محمد رضا دارابی رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد نیز به سخنرانی پرداختند.